Miten luoda PDF-lomake

19. lokakuuta 2021

PÄIVITYS: Ylpeänä ilmoitamme että Jotformin Jotform PDF Editorin uusi versio on  julkaistu!

Jotform PDF Editori – Täytettävä PDF Lomakkeenrakentaja

Youtube Embed Poster: wqQSLnrjngQ

PDF-Lomake on erittäin kätevä dokumenttien jakamiseen ja hallinnointiin. Jotform tarjoaa nopeimman tavan muuttaa nettilomakkeesi PDF-tiedostoiksi. Seuraa vain alla olevia ohjeita:

1. Avaa  OMAT LOMAKKEET -sivu.

2. Klikkaa lomaketta jonka haluat muuttaa.

3. Klikkaa Muokkaa lomaketta avataksesi lomakkeen lomakkeenrakentajassa.

Miten luoda PDF-lomake Image-1

4. Avaa JULKAISE > PDF ja klikkaa LATAA PDF

Miten luoda PDF-lomake Image-2

5. Sinut uudelleenohjataan Jotform PDF Editoriin. Editori on samankaltainen kuin Lomakerakentaja, mutta keskittynyt PDF:n ulkoasuun. Editorissa voit lisätä kenttiä tarpeesi mukaan vetämällä niitä: vasemmanpuoleisesta valikosta, niinkuin Lomakerakentajassakin. Valikosta löytyy  peruselementit ja kentät (vakiokentät)

Miten luoda PDF-lomake Image-3

6. Kun olet saanut PDF-lomakkeen muokattua, voit klikata Lataa  -painiketta oikeasta yläkulmasta, tai avata  Julkaise  -asetukset ja muokata tulostusasetuksia tarkemmin.

Lataa -painike:

Miten luoda PDF-lomake Image-4

Julkaise -osio:

Miten luoda PDF-lomake Image-5

Jos sinulla on kysymyksiä, jätä kommentti alle tai ota yhteyttä Tukifoorumillamme jotta voimme auttaa sinua.

Connect your forms with Microsoft Teams

Notify your team of new submissions

Connect now
Ota yhteyttä:

Asiakastukitiimimme on tavoitettavissa ympäri vuorokauden ja keskimääräinen vastausaika on yhdestä kahteen tuntia.
Tiimiimme voi ottaa yhteyttä:

Tukifoorumi: https://www.jotform.com/answers/

Ota yhteyttä Jotformin tukitiimiin: https://www.jotform.com/contact/

Lähetä viesti:

Jotform Avatar
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Podo Comment Ole ensimmäinen kommentoija.